X بستن این پنجره !!

 بخش های پر بازدید !!



 
  سوال و نظرسنجی! اولین روز هر ماه از شما میپرسیم! ( تاریخ نظرسنجی بعدی : 01/08/1393 )  


  مطالب ، داستان ، عکس ، شعر ، دلنوشته و هر چیزی را که دارید برای ما بفرستید تا با نام خودتان در سایت قرار بگیرد ...  



    :  www.wandg.ir  


برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...


Style
دنیای تکنولوژی و ارتباطات : آخرین اخبار دنیای تکنولوژی ، ارتباطات ، موبایل و کامپیوتر را از سایت تک شو کلیک دات آی آر بخواهید. این سایت به تازگی شروع به کار کرده و با مطالب جذاب در اختیار شما خواهد بود ... www.techshowclick.ir سایت پیر و جوان : دانلود آهنگ های نوستالژیک تیتراژ سریال ها و دکلمه و ... www.BORNold.ir سایت تفریحی کلبه : سایت تفریحی و سرگرمی کلبه ... جدیدترین مطالب طنز ، عکس خواننده ها و بازیگران ، مطالب جالب ، خبرهای داغو باور نکردنی و ... www.hovel.ir آهنگ قدیمی : سایت اُلد میوزیک یک سایت موسیقی با آهنگ های قدیمی و نوستالژی از خواننده های معروف قدیم میباشد. علاوه بر این آهنگ های جدید زیبا نیز در این سایت قرار میگیرد www.oldmusic.ir عموشارژر : در این فروشگاه سه فروشگاه کارت شارز قرار دارد که هر کدام مزیتهایی دارند و این انتخاب با شماست که کدام را بپسندید !! www.amosharjer.ir عمو اس ام اس : اس ام اس ، جوک ، خاطره خنده دار ، مطالب کوتاه طنز و ... در عمو اس ام اس به همراه متن در عکس با گرافیک زیبا!! www.AMOsms.ir

domins mean نویسنده ی وبلاگ شوید خرید اینترنتی کارتن


خورش فسنجان درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


خورش فسنجان


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم



   مدت زمان پخت : 480 دقیقه
  مناسب برای 4 نفر




  مواد مورد نیاز :


مرغ : 1 عدد
روغن : 150 گرم
مغز گردو : 750 گرم
پیاز : 3 عدد
رب انار : 350 گرم
گلپر(به دلخواه) : یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید. گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید. نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد.
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.


یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد (کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.

 




نظرات (0)
نام :
ایمیل : [پنهان میماند]
وب/وبلاگ :
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

ویدئو های بارگزاری شده
توسط سایت wandg را
در سایت آپارات
مشاهده کنید:

آپارات